Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@12:12:28 GMT

کاهش ۳۰ درصدی بودجه سال آینده شهرداری رشت

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۶۱۱۵۱

کاهش ۳۰ درصدی بودجه سال آینده شهرداری رشت

به گزارش خبرگزاری مهر، هفتاد و چهارمین جلسه کمیسیون برنامه و بودجه و حقوقی شورای شهر رشت سه‌شنبه با محوریت بررسی لایحه بودجه پیشنهادی سال آینده شهرداری رشت برگزار شد. کمیسیون برنامه و بودجه و حقوقی شورای شهر رشت دارای ۹ عضو است که در این جلسه تنها دو عضو حاضر بوده و در سایه عدم حضور ریاست کمیسیون بودجه، نایب رئیس این کمیسیون اداره جلسه را برعهده داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر برنامه و بودجه شهرداری رشت نیز برای ارائه توضیحات در مورد لایحه بودجه در این جلسه حضور داشت.

بررسی لایحه پیشنهادی افزایش نرخ بلیت وسایل بازی شهر شادی رشت دستور اول جلسه امروز کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر رشت بود که بررسی و مصوب شد.

 افزایش ۲۰درصد نرخ بلیت وسایل بازی شهر شادی رشت

مدیر اداره تشخیص و وصول درآمد شهرداری رشت با اشاره به این لایحه، اظهارکرد: شهرداری رشت بعد از بررسی لایحه پیشنهادی و همچنین میزان تورم با افزایش ۲۰درصد نرخ بلیت برای امسال موافقت کرد.

حرفت خواه با بیان اینکه نرخ برخی دستگاه‌های بازی افزایش نیافته است، افزود: نرخ ورودی شهر شادی به ازای هر نفر ۱۰۰۰ تومان بود که به ۱۵۰۰ و پارکینگ نیز به ۵۰۰ تومان افزایش یافته است.

وی با تأکید براینکه شهرداری در شهر شادی رشت سهام‌دار نبوده و تنها درصدی از عواید اجاره را دریافت می کند، ادامه داد: این ملک شخصی با توجه به شرایط جوی در شش ماهه دوم سال در استان گیلان تنها چهار ماه مورد بهره‌برداری قرار می گیرد.  عواید حاصل از شهر شادی به حساب سازمان فرهنگی شهرداری رشت واریز می شود.

لزوم شفاف‌سازی در زمینه افزایش عوارض شهر شادی رشت

نایب رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر رشت در ادامه این جلسه خواستار توضیحات بیشتر درباره روند افزایش عوارض شهر شادی رشت شد و افزود: باید مشخص شود این افزایش چه میزان به نفع مالک است و چه منفعتی برای شهرداری دارد.  

فرهام زاهد با مقایسه شهر شادی و قصر بازی که امکانات بیشتر و مدرن‌تری دارد، یادآورشد: با تعطیلی شهر بازی قدس، عملا تنها یک فضای بازی برای قشر متوسط در رشت وجود دارد لذا باید برای بخش خصوصی نیز صرفه اقتصادی داشته باشد. وی در ادامه خواستار ارائه گزارش از میزان گردش مالی شهر شادی و عواید ان برای شهرداری رشت شد.

انجام مطالعات برای مسیری جایگزین پل آستاراخان

در ادامه دومین دستور جلسه کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر رشت مطرح و مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت. تعریض پل آهنی محله هلال احمر واقع در ابتدای بلوار آستاراخان دستور دوم جلسه امروز بود که طی آن مطرح شد برخی از شهروندان ساکن این محدوده طی درخواستی مکتوب خواستار تعریض و ترمیم این پل توسط شهرداری شده‌اند. این پل که امکان تردد ماشین‌های سنگین و خودروهای امدادی را ندارد در حال حاضر فرسوده بوده و شهرداری نیز پس از بررسی ملیدانی با ارسال لایحه‌ای از شورای شهر خواستار مصوب قانونی برای تعریض پل شده است.

مدیر اجرایی شهرداری رشت در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه مالکیت این حوزه با اب منطقه‌ای گیلان است، اظهارکرد: پل فعلی فرسوده بوده و از ابتدا نیز برای تردد ماشین‌های سنگین طراحی نشده بود.

شاهانی افزود: پیشنهاد کاربردی، احداث یک پل جدید است که با توجه به مالکیت آب منطقه ای در زمین های اطراف ابتدا باید نظر مالک اخذ و اعتبار لازم برای احداث پل جدید مصوب شود.

وی با بیان اینکه احداث رینگ حریم کانال ژ۵ در دست مطالعه است، ادامه داد: مشاور پروژه در حال مطالعه این مسیر و جانمایی چند پل است لذا می‌توان مصوب را مشروط بررسی مشاور و تعیین مسیر و جانمایی پل کرد.

شاهانی گفت: متاسفانه مراحل مطالعات رینگ ژ۵ بعد از رفتن شهردار قبلی متوقف شد و قرار بود فاز اول آن نیز اجرایی شود.

تعریض پل آستاراخان نیازمند اعتبار ۶۰۰ میلیونی 

مدیر خدمات شهری شهرداری رشت نیز در ادامه این جلسه با اشاره به وضعیت این پل، اظهارکرد: با توجه به وجود این پل در محدوده شهری عدم اقدام مناسب برای حل مشکل این پل در آینده نزدیک شاهد حوادث ناگواری باشیم.

علی مقصودی خواستار احداث پل جدید، تعریض و یا مرمت پل قبلی شد، افزود: تمام پل‌ها در حریم آب منطقه‌ای است. براساس برآوردهای صورت گرفته شهرداری اعتبار مورد نیاز برای استحکام و تعریض پل قبلی ۶۰۰ میلیون تومان نیاز است.

در پایان پس از بررسی موارد ذکر شده مقرر شد همه پل‌های مسیر کانال ژ۵ توسط مشاور پروژه بررسی و به شورا گزارش شود.

کاهش ۱۵درصدی بودجه سازمان‌های شهرداری برای سال ۹۸

مدیر برنامه و بودجه شهرداری رشت در ادامه این جلسه توضیحاتی درباره برخی کدهای لایحه پیشنهادی بودجه شهرداری رشت داد و بیان‌کرد: شهرداری مناطق ۴ و ۵ درآمدزا نبوده که به همین دلیل مجبوریم از درآمد دیگر مناطق به آنها اختصاص دهیم.

آمنه خدابخشی افزود: هزینه برخی از سازمان‌های خدماتی همانند آتش نشانی نیز بسیار بالا است که درآمد سایر مناطق را به این سازمان اختصاص دهیم.

وی با اشاره به کاهش ۳۰درصدی بودجه سال آینده شهرداری رشت، گفت: بودجه سال آینده سازمان‌ شهرداری‌ها با کاهش ۱۵ درصد همراه است.

کد خبر 4527676

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری رشت شورای شهر رشت لایحه بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۶۱۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها به جایگاه واقعی خود نرسیده‌اند

رئیس شورای شهر زنجان گفت: با وجود گذشت ۲۰ سال از فعالیت شوراها این نهاد مردمی هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیده است.

مجید ناصحی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: شوراها نزدیک‌ترین لایه ارتباطی به مردم و از خود مردم هستند و قابلیت ایجاد ارتباط بین مردم و سه قوه را دارند.

وی افزود: در واقع شوراها نه قوه مقننه، نه مجریه و نه قضائیه هستند اما در عین حال نهادی است که بین مردم و قوای سه‌گانه واقع شده است.

رئیس شورای شهر زنجان با اشاره به اینکه با وجود گذشت ۲۰ سال از فعالیت شوراها این نهاد مردمی هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیده است، اضافه کرد: در حال حاضر بودجه کل شورا به اندازه بودجه‌ای نیست که به دفتر یک نماینده مجلس اختصاص پیدا می‌کند.

ناصحی‌مقدم با بیان اینکه بودجه شورا حتی به اندازه حق مشاوره یک پروژه شهرداری هم نیست، افزود: اگر همین سال‌جاری را در نظر بگیریم، طبق بودجه‌بندی برای شورای شهر زنجان دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بودجه برای حق جلسه اعضای شورا و همچنین هزینه‌های جاری در نظر گرفته شده است.

رئیس شورای شهر زنجان همچنین درباره حق جلسه اعضای شورای شهر نیز گفت: برای این موضوع دستورالعمل‌های مختلفی وجود دارد؛ اما آنچه مسلم است سقف حق جلسه تا ۵۰ ساعت است و از طرفی کارمندان دولت نمی‌توانند به صورت کامل حق جلسه را دریافت کنند.

ناصحی‌مقدم با اشاره به اینکه سال قبل حق جلسه اعضای شورای در حدود ۱۷ میلیون بود که به ۱۰ میلیون آن‌هم در شرایط کامل کاری کاهش پیدا کرد، گفت: حق جلسه در سال‌جاری هم هنوز ابلاغ نشده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر پنج عضو شورا می‌توانند حق جلسه در وقت اداری بگیرند، بقیه اعضا چون کارمند هستند در وقت اداری نمی‌توانند حق جلسه بگیرند.

کد خبر 748732

دیگر خبرها

  • مجلس از فردا وارد بررسی جداول بودجه می‌شود
  • شوراها به جایگاه واقعی خود نرسیده‌اند
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • ماجرای جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳ چیست؟
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی